Inhoud Intro Wie ben ik? Tarieven Contact

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Judith Wessels-Poel, werkzaam als onderwijsassistente op een basisschool in de Achterhoek. Mijn passie ligt in het onderwijs, waarbij ik leerlingen graag zelfvertrouwen leer krijgen in hun eigen kunnen.

Met 9 jaar ervaring heb ik veel verschillende leerlingen voorbij zien komen. Leerlingen die net in Nederland wonen en de taal nog niet beheersen, leerlingen met autisme die extra uitleg en/of begeleiding nodig hebben, leerlingen met faalangst voor toetsen, leerlingen met taal- en reken problemen, leerlingen die moeite hebben met (begrijpend) lezen, en nog veel meer. Mijn ervaring met deze en andere leerlingen wil ik ook graag inzetten voor uw kind.

Ik ben Leerlingbegeleiding Enschede gestart om naast mijn werk in het onderwijs ook als zelfstandige leerlingen te begeleidingen. Er is voor mij namelijk niks mooiers dan te zien dat een leerling door extra begeleiding en stimulans een goed gevoel krijgt bij een vak wat hij eerder niet begreep.

foto01